Recull de premsa

 • 11/07/2022

  Aprovació del document de directrius, criteris i objectius del POUM cohesionat amb resultats de participació ciutadana

  El ple municipal aprova el document de directrius, criteris i objectius del POUM, cohesionat amb els resultats del procés inicial de participació ciutadana

 • 09/09/2021

  L’Escala comença la fase de participació ciutadana del seu nou planejament

  L‘Ajuntament de l’Escala posa en marxa aquest mes les primeres activitats del programa de participació ciutadana que preveu la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquestes primeres accions inclouen una assemblea pública, una enquesta online i tres tallers participatius.

 • 09/09/2021

  L’Escala obre a la participació veïnal el POUM

  L’Ajuntament de l’Escala posa en marxa aquest setembre les primeres activitats del programa de participació ciutadana que preveu la redacció del nou pla d’ordenació urbanística municipal (POUM). Aquestes primeres accions inclouen una assemblea pública, una enquesta en línia i tres tallers participatius.

 • 08/09/2021

  L'Escala comença la fase de participació ciutadana del nou POUM

  L'Ajuntament de l'Escala posa en marxa aquest mes les primeres activitats del programa de participació ciutadana que preveu la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquestes primeres accions inclouen una assemblea pública, una enquesta online i tres tallers participatius.

 • 09/03/2021

  L’Escala regula els usos en sòl no urbanitzable

  El ple de l’Escala va aprovar inicialment la setmana passada la modificació del POUM per adaptar el sòl no urbanitzable al planejament territorial, urbanístic i sectorial que s’ha anat aprovant els darrers anys, així com al pla urbanístic d’Empúries. El nou redactat estableix mesures de protecció a diferents sectors de sòl no urbanitzable.

 • 01/03/2021

  Aprovada inicialment la modificació del POUM per adaptar el sòl no urbanitzable al planejament territorial, urbanístic i sectorial

  El ple ha aprovat inicialment aquest dilluns, en sessió telemàtica, la modificació del POUM per adaptar el sòl no urbanitzable al planejament territorial, urbanístic i sectorial que s'ha anat aprovant els darrers anys, així com al pla urbanístic d'Empúries.

 • 22/09/2020

  L'Escala aprova el canvi urbanístic per fer de l'estany de la Poma un parc públic

  El ple de l'Ajuntament modifica el POUM per reasignar els usos de l'espai i protegir els seus valors paisatgístics i culturals A l'espera que es completi el procés, queda suspesa la tramitació dels plans urbanístics i de parcel·lació dels terrenys

 • 22/09/2020

  Pas important per fer públic l'estany de la Poma de l'Escala

  El ple aprova amb 16 vots a favor i 1 abstenció la modificació del POUM per fer públic l'estany de la Poma de l'Escala.

 • 22/09/2020

  Primer pas en el planejament per convertir l'Estany de Poma en un gran parc públic

  El ple ordinari del mes de setembre, celebrat ahir, va aprovar inicialment la modificació puntual del pla d'ordenació urbana municipal que ha de permetre convertir l'entorn de l'Estany de Poma en un gran parc públic.

 • 20/09/2020

  Canvi urbanístic per fer públic l’estany de la Poma de l’Escala

  L’Ajuntament de l’Escala promou un complex canvi urbanístic en el pla general de la població amb l’objectiu de convertir en “públic i lliure” l’estany de la Poma, que, situat en ple nucli urbà de la població, és ara a mans privades.

 • 17/01/2020

  Reunió de la comissió del POUM

  La comissió de seguiment dels treballs previs a la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ha donat el seu vist-i-plau al document de criteris i objectius que el regiran. La reunió on es va aprovar aquest document va generar un obert debat on els representants dels diferents grups municipals van consensuar-ne el seu articulat.

 • 03/10/2016

  Es posa en marxa una web sobre la revisió del POUM

  Aquest mes de setembre, l'Ajuntament de l'Escala ha posat en marxa una pàgina web per poder seguir el procés de redacció del nou POUM. S'hi pot accedir a través de la pàgina web municipal

 • 20/09/2016

  Aprovada una modificació puntual del POUM per potenciar els usos hotelers

  El ple celebrat aquest dilluns ha aprovat una modificació puntual del planejament general amb l'objectiu de facilitar i potenciar els usos hotelers i que s'incrementin el nombre de places d'allotjament.

 • 09/03/2016

  S'aprova el programa de participació ciutadana del nou pla general

  El ple del mes de març, celebrat aquest dilluns, ha aprovat el plec de clàsules administratives per a l'adjudicació, mitjançant concurs públic, de la concessió per a l'explotació del trent turístic -Carrilet- de l'Escala. El ple també ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general.

 • 08/03/2016

  El ple ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general

  El ple del mes de març, celebrat aquest dilluns, ha aprovat el plec de clàsules administratives per a l'adjudicació, mitjançant concurs públic, de la concessió per a l'explotació del trent turístic -Carrilet- de l'Escala. El ple també ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general.

 • 04/03/2016

  L'alcalde de l'Escala crea un consell assessor per a temes estratègics amb els darrers tres alcaldes

  L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha decidit crear un consell assessor en què hi hagi els tres darrers alcaldes -Rafel Bruguera, Josep Maria Guinart i Estanislau Puig- per tal de compartir idees i debatre sobre temes estratàgics per al municipi, com pot ser el cas del nou pla general. 

 • 03/03/2016

  L´Escala reuneix per primer cop la comissió del POUM

  L'Ajuntament de l'Escala ha reunit per primer cop la comissió de seguiment per a la redacció del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) que està integrada per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals. S'ha aprovat el programa de participació ciutadana que s'haurà d'aprovar al proper ple.

 • 01/03/2016

  Primers passos per a la redacció d'un nou POUM a l'Escala

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de l'Escala es va reunir per primer cop divendres per fer els primers passos amb vista a un nou planejament urbanístic. L'òrgan està format per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals i en el ple vinent s'haurà d'aprovar el programa de participació ciutadana.

 • 01/03/2016

  Primera reunió de la comissió de seguiment del POUM

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM), integrada per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals, s'ha reunit per primer cop aquest divendres al vespre per donar els primers passos de cara al nou planejament. En aquest sentit, s'ha aprovat el programa de participació ciutadana, que s'haurà d'aprovar en el proper ple.

 • 29/02/2016

  La comissió de seguiment del POUM es reuneix per primer cop

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM), integrada per un representant i un assessor de cada partit  i diversos tècnics municipals, s'ha reunit per primer cop aquest divendres al vespre per donar els primers passos de cara al nou planejament. En aquest sentit, s'ha aprovat el programa de participació ciutadana, que s'haurà d'aprovar en el proper ple.

 • 02/12/2015

  Primer pas per redactar un nou pla general a l'Escala

  Una comissió amb un representant de cada grup municipal es constituirà per a la redacció d'un nou pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de l'Escala. Cada representant de grup podrà, a més, designar un assessor tècnic per participar en les reunions de definició del nou planejament. El ple d'aquest dilluns passat a l'Escala va aprovar per unanimitat la proposta del govern que encapçala Víctor Puga, posant de manifest la necessitat d'iniciar la tramitació.

 • 02/12/2015

  L´Escala engega els tràmits per redactar un nou Pla General

  L'Ajuntament de l'Escala ha engegat els tràmits per renovar el Pla General. Al ple celebrat dilluns es va aprovar la creació d'una comissió per a la redacció del POUM. Hi haurà un representant de cada grup municipal. Aquests podran designar un assessor per participar a les reunions. L'actual planejament és vigent des de 1986, tot i que va ser revisat i aprovat definitivament el 1993 per la comissió territorial d'Urbanisme de Girona.

 • 01/12/2015

  Creada la comissió especial per a la redacció del nou pla general

  El ple celebrat aquest dilluns ha aprovat la creació de la comissió especial per a la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, en quà hi haurà un representant de cada grup municipal, que a més podrà designar un assessor per participar a les reunions de definició del nou planejament.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR