Recull de premsa

 • 09/03/2016

  S'aprova el programa de participació ciutadana del nou pla general

  El ple del mes de març, celebrat aquest dilluns, ha aprovat el plec de clàsules administratives per a l'adjudicació, mitjançant concurs públic, de la concessió per a l'explotació del trent turístic -Carrilet- de l'Escala. El ple també ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general.

 • 08/03/2016

  El ple ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general

  El ple del mes de març, celebrat aquest dilluns, ha aprovat el plec de clàsules administratives per a l'adjudicació, mitjançant concurs públic, de la concessió per a l'explotació del trent turístic -Carrilet- de l'Escala. El ple també ha aprovat el programa de participació ciutadana del nou pla general.

 • 04/03/2016

  L'alcalde de l'Escala crea un consell assessor per a temes estratègics amb els darrers tres alcaldes

  L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha decidit crear un consell assessor en què hi hagi els tres darrers alcaldes -Rafel Bruguera, Josep Maria Guinart i Estanislau Puig- per tal de compartir idees i debatre sobre temes estratàgics per al municipi, com pot ser el cas del nou pla general. 

 • 03/03/2016

  L´Escala reuneix per primer cop la comissió del POUM

  L'Ajuntament de l'Escala ha reunit per primer cop la comissió de seguiment per a la redacció del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) que està integrada per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals. S'ha aprovat el programa de participació ciutadana que s'haurà d'aprovar al proper ple.

 • 01/03/2016

  Primers passos per a la redacció d'un nou POUM a l'Escala

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de l'Escala es va reunir per primer cop divendres per fer els primers passos amb vista a un nou planejament urbanístic. L'òrgan està format per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals i en el ple vinent s'haurà d'aprovar el programa de participació ciutadana.

 • 01/03/2016

  Primera reunió de la comissió de seguiment del POUM

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM), integrada per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals, s'ha reunit per primer cop aquest divendres al vespre per donar els primers passos de cara al nou planejament. En aquest sentit, s'ha aprovat el programa de participació ciutadana, que s'haurà d'aprovar en el proper ple.

 • 29/02/2016

  La comissió de seguiment del POUM es reuneix per primer cop

  La comissió de seguiment per a la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM), integrada per un representant i un assessor de cada partit  i diversos tècnics municipals, s'ha reunit per primer cop aquest divendres al vespre per donar els primers passos de cara al nou planejament. En aquest sentit, s'ha aprovat el programa de participació ciutadana, que s'haurà d'aprovar en el proper ple.

 • 02/12/2015

  Primer pas per redactar un nou pla general a l'Escala

  Una comissió amb un representant de cada grup municipal es constituirà per a la redacció d'un nou pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de l'Escala. Cada representant de grup podrà, a més, designar un assessor tècnic per participar en les reunions de definició del nou planejament. El ple d'aquest dilluns passat a l'Escala va aprovar per unanimitat la proposta del govern que encapçala Víctor Puga, posant de manifest la necessitat d'iniciar la tramitació.

 • 02/12/2015

  L´Escala engega els tràmits per redactar un nou Pla General

  L'Ajuntament de l'Escala ha engegat els tràmits per renovar el Pla General. Al ple celebrat dilluns es va aprovar la creació d'una comissió per a la redacció del POUM. Hi haurà un representant de cada grup municipal. Aquests podran designar un assessor per participar a les reunions. L'actual planejament és vigent des de 1986, tot i que va ser revisat i aprovat definitivament el 1993 per la comissió territorial d'Urbanisme de Girona.

 • 01/12/2015

  Creada la comissió especial per a la redacció del nou pla general

  El ple celebrat aquest dilluns ha aprovat la creació de la comissió especial per a la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, en quà hi haurà un representant de cada grup municipal, que a més podrà designar un assessor per participar a les reunions de definició del nou planejament.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR