Presentació

El passat 7 de març de 2016 el Ple de l’Ajuntament de l’Escala, va acordar iniciar el procés de formulació del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM).

Accés al planejament vigent (click aquí)

Accés al planejament vigent a través de gencat (click aquí)

L’actual Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), es va aprovar definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Girona en data 9 de juny de 1993. Després de 23 anys, la planificació territorial superior que ha estat aprovada per la Generalitat de Catalunya, l’execució de gran part de les previsions que estableix el planejament vigent, i un nou escenari social, econòmic i mediambiental, requereixen ineludiblement una reformulació d’un instrument, que ha de servir per ordenar el futur creixement i desenvolupament sostenible del municipi.

La participació ciutadana, a través de diferents mecanismes i propostes, tindrà un paper protagonista i serà una garantia de que el nou POUM, s’ajustarà als criteris i objectius que entre tots decidirem per dissenyar el model de poble i de societat que volem per l’Escala dels propers anys.

En aquesta web trobareu tota la documentació relativa al POUM que es vagi aprovant i tota aquella informació d’interés que es generi durant la tramitació.

El futur de l’Escala està en les nostres mans, esperem la vostra participació.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR