L’Assemblea Informativa, un espai de seguiment del Programa de Participació Ciutadana

El procés de revisió del planejament urbanístic de L’Escala s’acompanya d’un Programa de Participació Ciutadana (PPC). El procés participatiu pretén incorporar criteris, valoracions i opinions ciutadanes en el desenvolupament d’un projecte cabdal que definirà com ha de ser la ciutat dels propers 30 anys.

El PPC planteja la creació d’una estructura orgànica específica que haurà de permetre un desenvolupament òptim de la iniciativa participativa. L’estructura compta amb un òrgan anomenat “Assemblea Informativa”, que exercirà les funcions de control i seguiment del procés participatiu. L’Assemblea està oberta a la ciutadania en general (representats associatius i persones a títol individual que hi vulguin assistir), regidors/es (un o dos representats dels diferents partits polítics del municipi) i personal tècnic de l’ajuntament. Les sessions de l’assemblea s’han d’entendre, no tant com espais de deliberació, i més com a accions de transparència i d’informació sobre el projecte de planejament en general, i sobre el PPC en particular.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR